Brandhout te koop

Huizen en bedrijfspanden verwarmen met een houtkachel: dat is interessant! Groot Zevert levert eerste klas brandhout van eiken en beuken tegen scherpe prijzen. Bel 0544 - 46 13 59 voor meer informatie.

Afbeelding-515 (511 x 274) (500 x 188)

Afspraak is afspraak

Houtzagerij en Houthandel Groot Zevert is een modern, solide bedrijf dat werkt voor tal van opdrachtgevers in binnen- en buitenland. De grote houtvoorraad, de moderne, volledig geautomatiseerde houtzagerij en het vakmanschap maken dat Groot Zevert uitblinkt in service, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Bij Groot Zevert is afspraak nog altijd afspraak.

 

Blijven innoveren
Om in te kunnen spelen op de vraag van opdrachtgevers naar een hogere zaagsnelheid, meer capaciteit en flexibiliteit, investeert Houtzagerij Groot Zevert voortdurend in de modernste machines en een betere logistiek.


Groen hout
Groot Zevert voelt zich sterk verbonden met het landelijk gebied. Daarom wil ze groeien in de levering van op maat gezaagd hout aan natuurorganisaties, boeren en particulieren. De regionale vraag naar dit hout is groot en Groot Zevert voldoet met haar duurzaam geproduceerde, onbehandelde hout aan een duidelijke vraag.

Groot Zevert b.v.  |  Grolseweg 34a  |  7156 LA Beltrum  |  T 0544 - 46 13 59  | info@houtzagerijgrootzevert.nl