Brandhout te koop

Huizen en bedrijfspanden verwarmen met een houtkachel: dat is interessant! Groot Zevert levert eerste klas brandhout van eiken en beuken tegen scherpe prijzen. Bel 0544 - 46 13 59 voor meer informatie.

Afbeelding-515 (511 x 274) (500 x 188)

Alleen het beste hout

Groot Zevert verwerkt alleen het beste, duurzaam geproduceerde hout voor zijn producten. Om zekerheid te hebben over de kwaliteit van rondhout, wordt rechtstreeks gekocht van rondhouthandelaren, bosgroepen, landgoedeigenaren en organisaties als Staatsbosbeheer. Voordeel van rechtstreeks kopen bij de eigenaar is verder de lagere prijs van het hout. Een voordeel waar u als klant van Groot Zevert de vruchten van plukt.

Groot opslagterrein
Omdat Houtzagerij en Houthandel Groot Zevert in Beltrum leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan, beschikt het bedrijf pal naast de zagerij over een flink opslagterrein voor rondhout. Hier liggen vele honderden stammen naaldhout, populieren, eiken, douglas en beuken. De logistiek van het bedrijf is zo ingericht, dat het hout direct in de zagerij kan worden verwerkt.

Groot Zevert b.v.  |  Grolseweg 34a  |  7156 LA Beltrum  |  T 0544 - 46 13 59  | info@houtzagerijgrootzevert.nl