Brandhout te koop

Huizen en bedrijfspanden verwarmen met een houtkachel: dat is interessant! Groot Zevert levert eerste klas brandhout van eiken en beuken tegen scherpe prijzen. Bel 0544 - 46 13 59 voor meer informatie.

Afbeelding-515 (511 x 274) (500 x 188)

Moderne machines garanderen flexibiliteit

Dankzij het moderne en volledig geautomatiseerde machinepark beschikt Groot Zevert over de capaciteit om in korte tijd grote partijen planken, latten en balken te verzagen. Aan het begin van de zaaglijn staat een metaaldetector, waardoor de bedrijfszekerheid en de snelheid van de zaaglijn gegarandeerd is. Zagen gebeurt met behulp van een bandzaag, de garantie voor een snel zaagproces.

Meerbladzaag
De bandzaag verwerkt de stam tot dikke platen, die vervolgens met de meerbladzaag tot planken of balken worden gezaagd. Daarnaast beschikt de zagerij over afkortzagen voor rond en gezaagd hout. Met de zaaglijn van Houtzagerij Groot Zevert kunnen stammen tot een dikte van maximaal een meter worden verwerkt.

Snelle verwerking
Naast een snelle productie, beschikt Groot Zevert over een automatische stapelaar voor een snelle verwerking van het gezaagde hout. Desgewenst verzorgt Groot Zevert, via erkende transporteurs, ook het transport naar de afnemer.

Groot Zevert b.v.  |  Grolseweg 34a  |  7156 LA Beltrum  |  T 0544 - 46 13 59  | info@houtzagerijgrootzevert.nl